SZOLGÁLTATÁSOK

Sokan azt gondolnák, hogy az ablakcsere egyszerű folyamat. Valójában ez az állítás csak akkor igaz, ha szakemberek segítségét vesszük igénybe az ablakcsere kivitelezésekor. Egyéb esetekben sok kérdéses dologra kell magunknak megoldást találni az ablakcsere során. Egy helyesen végrehajtott ablakcsere ugyanis bonyolultabb annál, mint hogy kiveszik a régi szerkezetet, és behelyezik helyette az újat.

Vállalkozásunk elsődleges célja, hogy Ügyfeleink nyílászárócserével kapcsolatos kérdéseire megtaláljuk a megfelelő választ, majd megvalósítsuk a közösen kialakított műszaki tartalom mellett a költséghatékony megoldást, amelynek menete a következő:

Árajánlat kidolgozás

A SZIGET 2004 Kft. térítésmentesen készít árajánlatot a megrendelő által összeállított paraméterek alapján, ilyen esetben az árajánlat tájékoztató jellegű és az Ügyfél felel a méretek helyességéért. Árajánlatkérésüket eljuttathatják hozzánk személyesen, írásban, emailben, faxon. Árajánlatkérésre a lehető leghamarabb 1-2 napon belül válaszolunk.

Szaktanácsadás

 

Az Igények feltérképezését követően, cégünk felvázolja a lehetséges műszaki megoldásokat, melyekből, kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Bármely kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Helyszíni felmérés

Szakképzett munkatársaink műszaki tanácsadással és helyszíni felméréssel állnak rendelkezésükre. A helyszíni felmérésért kiszállási díjat számítunk fel, de amennyiben a szerződés létrejön, az összeg levonásra kerül a szerződés árából, így ingyenes lesz Önnek. Cégünk az általa felvett méretekért felelősséget vállal.

Megrendelés

A megrendelés elektronikus úton emailen keresztül történik. Megrendeléskor a bruttó ár 50%-át kell foglalóként befizetni banki átutalással (amennyiben az átutalás 3 napon belül nem érkezik meg számlánkra, úgy a szállítási határidő módosulhat).

Szállítás

A megrendelt termékek helyszínre szállításáról igény esetén gondoskodunk. A szállító garanciát vállal a termékek szakszerű és sérülésmentes szállítására.

Beépítés

 

Szakembereink elvégzik az új nyílászáró előre kialakított tiszta nyílásba vagy régi nyílászáró kibontása utáni nyílásba történő elhelyezését, melyet a megfelelő csavarokkal, tömítő anyagokkal és ékek felhasználásával végeznek.

Beépítés előre kialakított vakolatlan falnyílásba

Az új nyílászáró beépítése vakolás előtt a szabadon hagyott falnyílásba történik. A beépítés költsége nem tartalmazza a nyílás kialakítást és a hézagtakarási munkákat.

Beépítés a régi nyílászárók kibontásával

A meglévő nyílászárók roncsolásos kibontása ill. az új szerkezetek beépítése, beállításán felül a javító jellegű kőműves és egyéb szakipari munkákat is eltudjuk végezni. A munkafolyamat alapvetően nem tartalmaz hézagtakarási munkákat. Külön kérésre elvégezhető, külön elszámolás mellett. A meglévő, kibontott nyílászárók elszállításáról a megrendelőnek kell gondoskodnia, de igény esetén külön díjazás mellett vállaljuk.

Nyílászáró beépítése fatokra rögzítve

Az ilyen beépítések esetében a tok- és a szárnyszerkezet méretéből kifolyólag kisebb nyílásba történik a beszerelés (kisebb üvegfelületet, nyílást eredményez az eredetihez képest). A fa tok teljes felületét nem áll módunkban letakarni. Így a beépítést követően egy szakembernek kell a még látszó fafelületet lekezelni, lefesteni. Alapjában véve illesztési hézagtakarás történik, de vevői kérésre a teljes látszó fa tok burkolása is megoldható. A meglévő, kibontott nyílászárók elszállításáról a megrendelőnek kell gondoskodnia, de igény esetén külön díjazás mellett vállaljuk.

Garancia

A VEKA műanyag nyílászárókra szakszerű beépítés, rendeltetésszerű használat, valamint rendszeres karbantartás mellett 12 hónapos jótállás és 72 hónapos szavatosság érvényes.

Teljeskörű szerkezeti és működési garancia: A SZIGET 2004 Kft. az általa szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt nyílászáró szerkezetekre vállal működési garanciát. Az Ügyfél/Megrendelő által közvetlenül megbízott más személlyel vagy céggel végeztetett nyílászáró beszerelésre a SZIGET 2004 Kft. nem vállal működési garanciát. Ez esetben a beépítésből eredő esetleges működési probléma megoldása külön szervizköltség, mely az Ügyfelet terheli. Reklamációt kizárólag írásban áll módunkban elfogadni!